Referenties

 

Referentie Marcel en Elian:

 

"Bij de tweede bezichtiging van een potentiële huisaankoop hebben we Jos de Laat van JdL Bouwadvies gevraagd om met ons een inspectie te doen. Mede door het historisch karakter van het pand waren we als kopers erg geïnteresseerd in de staat van het huis, eventuele verborgen gebreken en de mogelijkheden om kleine verbouwingen uit te voeren.
We hebben Jos als een deskundig adviseur ervaren. Hij nam alle tijd om een nauwkeurige  inspectie uit te voeren. We hebben een goed beeld gekregen van eventuele herstel-of vervangingskosten. Jos was in staat om ons op bouwkundige mogelijkheden en onmogelijkheden te wijzen bij onze verbouwingswensen. Het was goed om te merken dat hij door zijn jarenlange ervaring exact weet waar hij het over heeft. In zijn uitleg voel je ook de passie die hij heeft over zijn vakgebied. Al met al zijn we erg tevreden over de inbreng van Jos."

 

Referentie Bogaers:

 

"JdL Bouwadvies heeft ons uitstekend geholpen met ons adviseren over de bouw van ons eigen woonhuis en schuur. Hij heeft met name ons geholpen met de berekening van de kosten. Hij heeft met ons gekeken naar onze wensen, naar ons budget, en een duidelijke en overzichtelijke offerte gemaakt van de te verwachten kosten. Dit was met name ook nodig voor de aanvraag van het bouwdepot bij de bank. Hij is altijd helder geweest in de communicatie, en heeft snelle reacties gegeven. Zeer professioneel advies op maat! Wij zijn tevreden."

Referentie Valke:

 

"We hebben besloten onze woning grondig te renoveren. In overleg met JDL Bouwadvies zijn we tot de juiste ideeen gekomen en heeft Jos ons duidelijke offertes aangeboden.

Alles loopt naar wens en volgens plan. 

Keep up the good work! bedankt."

Referentie Staete:

 

"Staete werkt al enkele jaren samen met JDL Bouwadvies naar volle tevredenheid.

De bouwkundige keuringen worden heel grondig en serieus gedaan, met voldoende ruimte voor vragen. Het rapport wordt bovendien snel opgemaakt en is uitgebreid en duidelijk.

Kortom een aanrader."

 

Referentie Panen Vastgoed:

 De service en vakkennis van Jos de Laat waren erg waardevol voor de 5 VvE’s van het Centrumplan Rosmalen welke je bij de oplevering hebt bijgestaan. Er waren veel gebreken waardoor de planning fors uitliep. Maar dat heeft Jos goed opgelost door eerst een vooropname te doen met de aannemer.